Home mobiel

previous arrow
next arrow
Slider
Handbalvereniging Groesbeeks Glorie is
een gezellige en sportieve handbalvereniging!
Sporthal Heuvelland is onze thuisbasis waar
elke week verschillende jeugd- en seniorenteams
te bewonderen zijn. Belangrijk voor ons is plezier
in het spel, fair-play en
talentontwikkeling in de sport…
Handbal is een snelle, dynamische sport waarin heel veel gebeurt.
Om goed te kunnen handballen moet je goed kunnen vangen, hard kunnen gooien en hoog kunnen springen.
Trainingen

De trainingen zijn weer begonnen! In verband met een overlap in de uren aanvraag voor de sporthalvelden zijn er dit jaar enkele wijzigingen t.o.v. afgelopen seizoen. Op dinsdag is er geen jeugdtraining meer, deze verschuift naar de maandag, idem de keeperstraining. De A jeugd en de damessenioren blijven wel op de dinsdagavond. De midweek wedstrijden van de recreanten kunnen dit seizoen niet meer op de maandagavond gespeeld worden en worden nu op donderdagavond gespeeld. De donderdagavond is verder niet gewijzigd.

 

Corona-protocol

Het NHV heeft woensdag 22 september jl. een laatste update gepubliceerd over het corona-protocol voor het nieuwe seizoen. Klik hier voor het gehele document. Het document bevat algemene uitgangspunten. Daarnaast is er een wedstrijdprotocol beschikbaar. Lees deze goed door!

 

Gelukkig is er komend seizoen wel weer publiek welkom bij de wedstrijden. De competitie start op 26 september a.s. met een toernooi voor de F-jeugd in Zevenaar. In het weekeinde van 2-3 oktober starten alle teams met een uitwedstrijd. In het weekeinde van 9 en 10 oktober zijn de eerste thuiswedstrijden.

Programma
________________

Nieuwe kantinebeheerder Sporthal Heuvelland

Groesbeek, 22 september 2021

Gemeente Berg en Dal heeft een nieuwe kantinebeheerder voor sporthal Heuvelland gevonden: Mike van de Steeg. Hij gaat met veel enthousiasme per 1 oktober aan de slag.

Mike is een jonge horecaondernemer met familiebanden in Groesbeek. Hij is ook beheerder van de Ark van Oost in Nijmegen. “Horeca is mijn passie. Ik wil met de sportkantine een warm huiskamergevoel bieden aan sporters en verenigingen”.

Kantine belangrijk voor het verenigingsleven
Sporthal Heuvelland bestaat uit 2 hallen waar veel verenigingen komen. Doordeweeks tijdens de spitstijden tussen 16.00 en 22.30 uur is het druk met sporters. Ook in de weekenden is de sporthal tussen oktober en mei volop in gebruik.

De sociale functie van de kantine is erg belangrijk voor sporters. Er zijn verschillende overleggen geweest met verenigingen die mee wilden denken over het beheer. Daarbij waren er 2 mogelijkheden. Het beheer door verenigingen of door een nieuwe beheerder/pachter. Om de bezetting van de kantine te kunnen garanderen ging de voorkeur uit naar een nieuwe beheerder. En die is gevonden in Mike van de Steeg.

De vorige beheerders Toon en Henny Schoofs zijn gestopt per 1 augustus.

DE 'DOE MEE!-REGELING' GEMEENTE BERG EN DAL

Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? De Doe Mee!-regeling is voor inwoners van de gemeente Berg en Dal met een laag inkomen.

Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor allerlei activiteiten.
Denk hierbij aan handbaltrainingen, zwemlessen, schoolactiviteiten, bibliotheekabonnementen of lidmaatschappen bij verenigingen.

Met de Doe Mee!-regeling kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen aan maatschappelijke activiteiten.

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar doemee@bergendal.nl