Home mobiel

Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-2
Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-3
Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-1
previous arrow
next arrow
Handbalvereniging Groesbeeks Glorie is
een gezellige en sportieve handbalvereniging!
Sporthal Heuvelland is onze thuisbasis waar
elke week verschillende jeugd- en seniorenteams
te bewonderen zijn. Belangrijk voor ons is plezier
in het spel, fair-play en
talentontwikkeling in de sport…
Handbal is een snelle, dynamische sport waarin heel veel gebeurt.
Om goed te kunnen handballen moet je goed kunnen vangen, hard kunnen gooien en hoog kunnen springen.
We mogen weer trainen!
Op vrijdag 14 januari heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gehouden over de Corona maatregelen. Er zijn versoepelingen aangekondigd voor de sport. Trainingen mogen opgepakt worden en teams kunnen op de club onderlinge wedstrijden spelen, maar het spelen van competitiewedstrijden en toernooien is nog niet toegestaan. Meer informatie kun je vinden op de website van NHV.

Programma

_____________

De komende wedstrijden zijn afgelast.

RESULTAAT KLEDINGINZAMELINGSACTIE

De resultaten van de kledinginzamelingsactie zijn bekend: door het inleveren van 1.260 kg aan kleding hebben we €315,00 opgehaald voor de clubkas! We willen jullie bedanken voor het meewerken. Doen jullie de volgende keer weer mee?

BEDANKT VOOR HET STEMMEN!

De resultaten van de Rabobank Clubsupport Actie zijn binnen. Groesbeeks Glorie heeft daarmee een bedrag ontvangen van €1.008,50.

Wij willen iedereen bedanken die zijn stem uit heeft gebracht bij de Rabobank Clubsupport Actie. Daarmee hebben jullie onze vereniging gesteund, bedankt!

BEDANKJE TOON & HENNIE

"Handbalvereniging Groesbeeks Glorie: het was een geweldige week in Barcelona. We hebben echt genoten van deze mooie stad. Bedankt voor dit geweldige cadeau. Henny en Toon"

Nieuwe kantinebeheerder Sporthal Heuvelland

Groesbeek, 22 september 2021

Gemeente Berg en Dal heeft een nieuwe kantinebeheerder voor sporthal Heuvelland gevonden: Mike van de Steeg. Hij gaat met veel enthousiasme per 1 oktober aan de slag.

Mike is een jonge horecaondernemer met familiebanden in Groesbeek. Hij is ook beheerder van de Ark van Oost in Nijmegen. “Horeca is mijn passie. Ik wil met de sportkantine een warm huiskamergevoel bieden aan sporters en verenigingen”.

Kantine belangrijk voor het verenigingsleven
Sporthal Heuvelland bestaat uit 2 hallen waar veel verenigingen komen. Doordeweeks tijdens de spitstijden tussen 16.00 en 22.30 uur is het druk met sporters. Ook in de weekenden is de sporthal tussen oktober en mei volop in gebruik.

De sociale functie van de kantine is erg belangrijk voor sporters. Er zijn verschillende overleggen geweest met verenigingen die mee wilden denken over het beheer. Daarbij waren er 2 mogelijkheden. Het beheer door verenigingen of door een nieuwe beheerder/pachter. Om de bezetting van de kantine te kunnen garanderen ging de voorkeur uit naar een nieuwe beheerder. En die is gevonden in Mike van de Steeg.

De vorige beheerders Toon en Henny Schoofs zijn gestopt per 1 augustus.

DE 'DOE MEE!-REGELING' GEMEENTE BERG EN DAL

Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? De Doe Mee!-regeling is voor inwoners van de gemeente Berg en Dal met een laag inkomen.

Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor allerlei activiteiten.
Denk hierbij aan handbaltrainingen, zwemlessen, schoolactiviteiten, bibliotheekabonnementen of lidmaatschappen bij verenigingen.

Met de Doe Mee!-regeling kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen aan maatschappelijke activiteiten.

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar doemee@bergendal.nl