previous arrow
next arrow
Slider

Trainingstijden en trainers

Afhankelijk van het team waar je in speelt, train je een of twee keer per week. Alle teams trainen overwegend in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8a in Groesbeek, zie routebeschrijving.

Hal 1
18.30 uur - 19.30 uur E1- en E2-jeugd
19.30 uur - 20.30 uur D1-jeugd
19.30 uur - 20.30 uur C1-jeugd

Dinsdag:

Hal 2
18.30 uur - 19.15 uur Keeperstraining
18.30 uur - 20.00 uur - B1-jeugd
20.00 uur - 21.30 uur Dames senioren 1 en 2

 

In de schoolvakanties zijn er op de maandag en donderdag geen jeugdtrainingen voor de F-, H-, E- en D-jeugd. De C-jeugd traint in de schoolvakanties alleen maar op de donderdag.

 

Theo Janssen

Dames 1 en 2

Ik ben Theo Janssen ben 58 jaar geboren en getogen in Groesbeek. Ik ben getrouwd met Hennie heb 3 kinderen Niek,Nada en Rens en 2 honden (Duitse herders).

Mijn Hobby's zijn natuurlijk handbal daarnaast wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, vissen en ik ben ook groot liefhebber van speciaalbiertjes.

Ik mag ook graag naar metalmuziekfestivals gaan. Ik ben denk ik zo ongeveer 33 jaar lid van Groesbeeks glorie ben.

Momenteel ben ik mede coach/trainer van dames 1 trainer van de A en keepers trainer, tevens help ik Cees bij de trainingen van de D en de C.... O ja ik ben ook nog scheidsrechter.

Ik hoop dat ik nog vele jaren iets kan blijven betekenen voor onze vereniging.

 

Guus van Kollenburg 

Recreanten

Ik ben Guus van Kollenburg en ben al vele jaren actief bij Groesbeeks Glorie. In mijn jeugd speelde ik in Eindhoven bij PSV. Daar heb ik ook diverse teams getraind zoals de A1 jongens en de Dames 1.

Toen ik verhuisde naar Molenhoek vanwege mijn werk ging ik bij Trias (Nijmegen) en later bij Groesbeeks Glorie spelen. Jaren lang heb ik hier de Dames 1 selectie getraind en ben ik coach geweest van Dames 1. Nu ben ik gepensioneerd na 40 jaren voor de klas te hebben gestaan als docent Lichamelijke Opvoeding. Na enkele jaren rust ben ik weer gevraagd door de recreanten om hen te trainen. Dit doe ik nu al weer enkele jaren met tussenposes met veel plezier.

Ik woon in Molenhoek en ben getrouwd met Wilma. Wij hebben 3 kinderen, 2 honden en inmiddels 8 kleinkinderen. Dus een van onze hobby’s is wandelen en oppassen.

Cees Arts

E1-E2-D en C-jeugd

Ik ben Cees Arts, al 46 jaar actief trainer. Mijn voorkeur is hier steeds uitgegaan naar dames en meiden teams. Ik heb diverse verenigingen getraind, zowel in Oost als in Brabant.

Zelf heb ik gespeeld bij De Hazenkamp, 11-handbal en Trias. Inmiddels ben ik alweer ruim drie jaar actief bij Groesbeeks Glorie.

Naast handbal ben ik alweer 13 jaar gepensioneerd. Mijn hobby’s zijn: fietsen, wandelen en koken. Ik ben al 47 jaar getrouwd met Agnes, we hebben samen één dochter.

 

Hans Zwaan B-Jeugd
en keeperstraining

Mijn naam is Hans Zwaan, ben woonachtig in Gennep en heb samen met mijn vrouw Vera 6 kinderen en 4 kleinkinderen. Een paar jaar geleden ben ik door de recreanten

van Groesbeeks Glorie benaderd om trainer/coach te worden van hun team. Dit leek me, na 3 jaar Heren 1 van HVW (Wanroij) te hebben gecoached, een mooi alternatief. Een doordeweekse competitie kwam voor mij goed uit. Toen ik gevraagd werd om Dames 1 te gaan trainen/coachen moest ik in eerste instantie goed nadenken. Als ik iets doe wil ik er 100 % voor kunnen gaan en tijd was een probleem. Fijn dat ik op mijn werk het één en ander kon regelen, waardoor ik "ja" tegen deze klus kon zeggen! Ik heb een mooie tijd gehad bij dames 1 maar ik zag meer uitdaging in de jeugd. Vanaf november 2018 ben ik trainer/coach van de A-jeugd en verzorg ik de keeperstrainingen binnen Groesbeeks Glorie. Handballen met plezier en passie is mijn motto!

Wanneer er vragen zijn over bepaalde zaken, kun je mij altijd aanspreken tijdens de trainingsavonden.

We gaan er met zijn allen een leuk en goed seizoen van maken!

Etienne Albers

C jeugd

Mijn naam is Etienne Albers, ik ben getrouwd met Christa en wij hebben samen 3 dochters. Ik heb zelf nooit gehandbald, maar al mijn dochters en mijn echtgenote handballen.

Eigenlijk ben ik dus gedwongen… Grapje, nee hoor maar door hen ben ik wel in contact gekomen met handballen en ik vind het echt een leuk spelletje.

Zo leuk dat ik dit jaar ben begonnen als (hulp)trainer bij de D1. Hiervoor ga ik ook nog een cursus volgen. Daarnaast ben ik ook nog lid van de technische commissie.

Lobke Elbers

C jeugd

Ik ben Lobke Elbers en ik woon in Milsbeek samen met Vincent,  Sem (14) en Bo (12), die beide voetballen in Milsbeek, waar ik vorig seizoen nog trainer/coach was. 

Ik heb dit met veel plezier gedaan (nou op de kou en de regen na). Toch  haalde ik hier geen voldoening uit, ook al heb ik een cursus bij de KNVB gevolgd maar dan nog mis ik de ervaring  Ik kan niet eens fatsoenlijk een pass geven….. Oké dat lukt me nog net, maar daar is ook alles mee gezegd.

Ik wist natuurlijk al geruime tijd dat er bij de handbalvereniging ook trainers gezocht werden.

Samen met Laura en Etienne verzorg ik de training van de D-jeugd. We zijn nu ruim een maand bezig en ik haal er veel voldoening uit. Ik vind het gezellig om de meiden iets te leren en er een leuk team van te maken. We zijn samen een team en we moeten het samen doen. Iedere speelster heeft haar kwaliteiten, en iedereen doet het op zijn manier. Dat is ook wat ik ze mee wil geven dit seizoen.

Verder handbal ik nog mits ik niet geblesseerd ben,(dat krijg je op een bepaalde leeftijd) bij de recreanten. Dit is een super gezellig maar ook een vrij fanatieke club meiden bij mekaar. We spelen dan ook nog doordeweeks een kleine competitie, na ruim 30 jaar nog helemaal gek van een spelletje handbal.

Naast het trainen geven en zelf nog handbal, werk ik 32 uur per week als leerkrachtondersteuner op een cluster 4 school in Nijmegen. Tevens sta ik ook nog mijn mannen aan te moedigen langs de lijn van SV Milsbeek.

 

Ik heb er veel zin in en hoop op sportief en gezellig seizoen met mijn meidengroep.

Sportieve groet,

Lobke

Nanda Kuijltjes-Rikken

D en C-jeugd
Keeperstraining

Mijn naam is Nanda Kuijltjes-Rikken. Ik ben de moeder van Iris Kuijltjes die momenteel speelt in de D1. Vanaf dat Iris is begonnen bij Groesbeeks Glorie ben ik samen met Claudia coach van haar team.

Verder help ik mee op dinsdagavond met de keeperstraining en op donderdagavond met de training van de D1 en C1. In mijn dagelijks leven werk ik bij de Sociale Verzekeringsbank. Ben ik bestuurslid bij fanfare Jubilate Deo. Verder heb ik nog als hobby rolstoeldansen.

Monique Lamers

C1 en D1-jeugd

Ik ben Monique Lamers en speel in Dames 1. Ben zelf pas begonnen met handballen toen ik 11 jaar was. Binnen de club ben ik betrokken als hulptrainer van de C1 en D1.

Daarvoor heb ik wel bij allen jeugd teams een keer training geven, eerst als hoofdtrainer en nu dan als hulptrainer. Hiervoor heb ik een trainingsdiploma behaald en ook als jeugd scheidsrechter. Daarnaast help ik nog bij andere activiteiten die georganiseerd worden. Buiten het handballen om ben ik werkzaam op een woongroep met mensen met een dementie. En vind ik het leuk om uitstapjes te maken en gezellige dingen te doen.

Maaike Hoogstraten

E1 en E2-jeugd

Ik ben Maaike Hoogstraten, al bijna 34 jaar lid van onze vereniging. Ik ben op mijn 5e begonnen met het handbal, en tot op de dag van vandaag vind ik het spelletje nog steeds leuk.

Zo leuk dat ik het probeer over te brengen op mijn jongste dochtertje, die afgelopen seizoen gestart is bij de H-jeugd. Dat is ook de reden dat ik weer als trainster actief ben geworden. Samen met Willeke en Janine proberen wij de jongsten leden het spelletje op spelenderwijs te leren kennen bij de H-jeugd.

 Ik ben getrouwd, heb twee dochters, van 6 en 8 jaar en ik ben werkzaam als seniorverpleegkundige in het RadboudUMC. Daarnaast speel ik zelf nog steeds handbal bij onze dames recreanten, waarbij het spelletje, maar zeker ook de gezelligheid er rondom heen van belang zijn.Ik ben Maaike Hoogstraten, al bijna 34 jaar lid van onze vereniging. Ik ben op mijn 5e begonnen met het handbal, en tot op de dag van vandaag vind ik het spelletje nog steeds leuk. Zo leuk dat ik het probeer over te brengen op mijn jongste dochtertje, die afgelopen seizoen gestart is bij de H-jeugd. Dat is ook de reden dat ik weer als trainster actief ben geworden. Samen met Willeke en Janine proberen wij de jongsten leden het spelletje op spelenderwijs te leren kennen bij de H-jeugd.

 Ik ben getrouwd, heb twee dochters, van 6 en 8 jaar en ik ben werkzaam als seniorverpleegkundige in het RadboudUMC. Daarnaast speel ik zelf nog steeds handbal bij onze dames recreanten, waarbij het spelletje, maar zeker ook de gezelligheid er rondom heen van belang zijn.

Albertina Wijers

E1-jeugd

Mijn naam is Albertina Wijers. Mijn dochter handbalt in de E1. Cees vroeg een keer of ik mee wilde helpen bij de training. Ik coach de meiden ook af en toe. Ik vind het erg leuk om te doen.

Willeke Lamers

F en H-jeugd

Mijn naam is Willeke en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een van de trainsters van de H-jeugd. Dit zijn de kleinste van onze vereniging. Ik geef al zo’n vijf jaar lang training aan de jongste leden van de vereniging.

Zelf speel ik in dames 3. Ik handbal al vanaf mijn 9de bij Groesbeeks glorie en doe dit nog altijd met veel plezier en liefde voor de sport. Naast het handbal zit ik nog op school.  Ik ben aan het afstuderen tot verpleegkundige op het ROC in Nijmegen. Naast het handballen en studeren hou ik ervan om leuke dingen te doen en uitstapjes te maken met vrienden en familie.