Afhankelijk van het team waar je in speelt, train je een of twee keer per week. Alle teams trainen overwegend in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8a in Groesbeek, zie routebeschrijving.

 

Maandag:

18.30 - 19.30 uur E-jeugd

19.30 - 20.30 uur D1- en D2-jeugd

19.30 - 20.30 uur Handbalschool – keepsterstraining

 

Dinsdag:

18.30 - 20.15 uur C-jeugd

18.30 - 20.15 uur A-jeugd

20.15 - 22.00 uur Dames

senioren 1 en 2

Donderdag:

HAL 2

17.00 - 18.00 uur F- en H-jeugd

18.00 - 19.00 uur E-jeugd

18.00 - 19.00 uur D2-jeugd

19.00 - 20.00 uur D1-jeugd

19.00 - 20.00 uur C-jeugd

20.00 - 21.15 uur Dames senioren 1, 2 en A-jeugd

21.15 - 22.30 uur Recreanten

In de schoolvakanties zijn er op de maandag en donderdag geen jeugdtrainingen voor de F-, H-, E- en D-jeugd. Ook is er in de schoolvakanties op maandag geen Handbalschool-keepsterstraining jeugd.

Hans Zwaan -

Trainer Dames 1, 2 en A-Jeugd

Mijn naam is Hans Zwaan, ben woonachtig in Gennep en heb samen met mijn vrouw Vera 6 kinderen en 4 kleinkinderen.

 

Vorig jaar ben ik door de recreanten van Groesbeeks Glorie benaderd om trainer/coach te worden van hun team. Dit leek me, na 3 jaar Heren 1 van HVW (Wanroij) te hebben gecoached, een mooi alternatief.

Een doordeweekse competitie kwam voor mij goed uit.

 

Toen ik gevraagd werd om Dames 1 volgend seizoen te gaan trainen/coachen moest ik in eerste instantie goed nadenken. Als ik iets doe wil ik er 100 % voor kunnen gaan en tijd was een probleem. Fijn dat ik op mijn werk het één en ander kon regelen, waardoor ik "ja" tegen deze klus kon zeggen, en ik heb er zin in!

Een vreemd gezicht en wellicht een andere visie! Daar ligt dan ook de uitdaging voor mij.

 

We spelen die jaar in de tweede klasse in Brabant. Deze klasse is mijns inziens bijna te vergelijken met 1e klasse regio Oost, dus een 'makkie' gaat het zeker niet worden. En dat is maar goed ook, want alleen met weerstand kunnen we leren en scherp blijven. Handballen met plezier en passie is mijn motto !

Wanneer er vragen zijn over bepaalde zaken, kun je mij altijd aanspreken tijdens de trainingsavonden.

 

We gaan er met zijn allen een leuk en goed seizoen van maken!

Guus van Kollenburg - Recreanten

Ik ben Guus van Kollenburg en ben al vele jaren actief bij Groesbeeks Glorie. In mijn jeugd speelde ik in Eindhoven bij PSV. Daar heb ik ook diverse teams getraind zoals de A1 jongens en de Dames 1. Toen ik verhuisde naar Molenhoek vanwege mijn werk ging ik bij Trias (Nijmegen) en later bij Groesbeeks Glorie spelen. Jaren lang heb ik hier de Dames 1 selectie getraind en ben ik coach geweest van Dames 1. Nu ben ik gepensioneerd na 40 jaren voor de klas te hebben gestaan als docent Lichamelijke Opvoeding. Na enkele jaren rust ben ik weer gevraagd door de recreanten om hen te trainen. Dit doe ik nu al weer enkele jaren met tussenposes met veel plezier.

Ik woon in Molenhoek en ben getrouwd met Wilma. Wij hebben 3 kinderen, 2 honden en inmiddels 8 kleinkinderen. Dus een van onze hobby’s is wandelen en oppassen.

Cees Arts - E-D1-D2-C en A-jeugd

Ik ben Cees Arts, al 46 jaar actief trainer. Mijn voorkeur is hier steeds uitgegaan naar dames en meiden teams. Ik heb diverse verenigingen getraind, zowel in Oost als in Brabant. Zelf heb ik gespeeld bij De Hazenkamp, 11-handbal en Trias. Inmiddels ben ik alweer ruim drie jaar actief bij Groesbeeks Glorie.

Naast handbal ben ik alweer 13 jaar gepensioneerd. Mijn hobby’s zijn: fietsen, wandelen en koken. Ik ben al 47 jaar getrouwd met Agnes, we hebben samen één dochter.

 

Etienne Albers – D1 en D2 jeugd

Mijn naam is Etienne Albers, ik ben getrouwd met Christa en wij hebben samen 3 dochters. Ik heb zelf nooit gehandbald, maar al mijn dochters en mijn echtgenote handballen.

Eigenlijk ben ik dus gedwongen… Grapje, nee hoor maar door hen ben ik wel in contact gekomen met handballen en ik vind het echt een leuk spelletje.

Zo leuk dat ik dit jaar ben begonnen als (hulp)trainer bij de D1. Hiervoor ga ik ook nog een cursus volgen. Daarnaast ben ik ook nog lid van de technische commissie.

Lobke Elbers – D1 en D2 jeugd

Ik ben Lobke Elbers en ik woon in Milsbeek samen met Vincent,  Sem (14) en Bo (12), die beide voetballen in Milsbeek, waar ik vorig seizoen nog trainer/coach was.  Ik heb dit met veel plezier gedaan (nou op de kou en de regen na).

Toch  haalde ik hier geen voldoening uit, ook al heb ik een cursus bij de KNVB gevolgd maar dan nog mis ik de ervaring  Ik kan niet eens fatsoenlijk een pass geven….. Oké dat lukt me nog net, maar daar is ook alles mee gezegd.

 

Ik wist natuurlijk al geruime tijd dat er bij de handbalvereniging ook trainers gezocht werden.

Samen met Laura en Etienne verzorg ik de training van de D-jeugd. We zijn nu ruim een maand bezig en ik haal er veel voldoening uit. Ik vind het gezellig om de meiden iets te leren en er een leuk team van te maken. We zijn samen een team en we moeten het samen doen. Iedere speelster heeft haar kwaliteiten, en iedereen doet het op zijn manier. Dat is ook wat ik ze mee wil geven dit seizoen.

 

Verder handbal ik nog mits ik niet geblesseerd ben,(dat krijg je op een bepaalde leeftijd) bij de recreanten. Dit is een super gezellig maar ook een vrij fanatieke club meiden bij mekaar. We spelen dan ook nog doordeweeks een kleine competitie, na ruim 30 jaar nog helemaal gek van een spelletje handbal.

 

Naast het trainen geven en zelf nog handbal, werk ik 32 uur per week als leerkrachtondersteuner op een cluster 4 school in Nijmegen. Tevens sta ik ook nog mijn mannen aan te moedigen langs de lijn van SV Milsbeek

 

Ik heb er veel zin in en hoop op sportief en gezellig seizoen met mijn meidengroep.

 

Sportieve groet,

Lobke

 

Maaike Hoogstraten –F en H-jeugd

Ik ben Maaike Hoogstraten, al bijna 34 jaar lid van onze vereniging. Ik ben op mijn 5e begonnen met het handbal, en tot op de dag van vandaag vind ik het spelletje nog steeds leuk. Zo leuk dat ik het probeer over te brengen op mijn jongste dochtertje, die afgelopen seizoen gestart is bij de H-jeugd. Dat is ook de reden dat ik weer als trainster actief ben geworden. Samen met Willeke en Janine proberen wij de jongsten leden het spelletje op spelenderwijs te leren kennen bij de H-jeugd.

 Ik ben getrouwd, heb twee dochters, van 6 en 8 jaar en ik ben werkzaam als seniorverpleegkundige in het RadboudUMC. Daarnaast speel ik zelf nog steeds handbal bij onze dames recreanten, waarbij het spelletje, maar zeker ook de gezelligheid er rondom heen van belang zijn.Ik ben Maaike Hoogstraten, al bijna 34 jaar lid van onze vereniging. Ik ben op mijn 5e begonnen met het handbal, en tot op de dag van vandaag vind ik het spelletje nog steeds leuk. Zo leuk dat ik het probeer over te brengen op mijn jongste dochtertje, die afgelopen seizoen gestart is bij de H-jeugd. Dat is ook de reden dat ik weer als trainster actief ben geworden. Samen met Willeke en Janine proberen wij de jongsten leden het spelletje op spelenderwijs te leren kennen bij de H-jeugd.

 Ik ben getrouwd, heb twee dochters, van 6 en 8 jaar en ik ben werkzaam als seniorverpleegkundige in het RadboudUMC. Daarnaast speel ik zelf nog steeds handbal bij onze dames recreanten, waarbij het spelletje, maar zeker ook de gezelligheid er rondom heen van belang zijn.

Willeke Lamers – F en H-jeugd

Mijn naam is Willeke en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een van de trainsters van de H-jeugd. Dit zijn de kleinste van onze vereniging. Ik geef al zo’n vijf jaar lang training aan de jongste leden van de vereniging.

Zelf speel ik in dames 3. Ik handbal al vanaf mijn 9de bij Groesbeeks glorie en doe dit nog altijd met veel plezier en liefde voor de sport. Naast het handbal zit ik nog op school.  Ik ben aan het afstuderen tot verpleegkundige op het ROC in Nijmegen. Naast het handballen en studeren hou ik ervan om leuke dingen te doen en uitstapjes te maken met vrienden en familie.

Theo Janssen - Dames 1 en 2,  A en C- jeugd

Ik ben Theo Janssen ben 58 jaar geboren en getogen in Groesbeek.

Ik ben getrouwd met Hennie heb 3 kinderen Niek,Nada en Rens en 2 honden (Duitse herders).

Mijn Hobby's zijn natuurlijk handbal daarnaast wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, vissen en ik ben ook groot liefhebber van speciaalbiertjes.

Ik mag ook graag naar metalmuziekfestivals gaan. Ik ben denk ik zo ongeveer 33 jaar lid van Groesbeeks glorie ben.

Momenteel ben ik mede coach/trainer van dames 1 trainer van de A en keepers trainer, tevens help ik Cees bij de trainingen van de D en de C....

O ja ik ben ook nog scheidsrechter.

Ik hoop dat ik nog vele jaren iets kan blijven betekenen voor onze vereniging.

 

 

 

HANDBALVERENIGING GROESBEEKS GLORIE,

Sporthal Heuvelland,

Ambachtsweg 8a,

email:  info@groesbeeksglorie.nl

DESIGN Grafischburo DotDos, grafischburodotdos.nl 2017

Handbalvereniging GROESBEEKS GLORIE
Trainingstijden en trainers
Handbalvereniging GROESBEEKS GLORIE
Trainingstijden en trainers

:

Handbalvereniging GROESBEEKS GLORIE
Trainingstijden en trainers
Trainingstijden
Trainers
Trainingstijden en trainers
Trainingstijden
Trainers
Trainingstijden
Trainingstijden en trainers
Trainers
Trainingstijden
Trainingstijden en trainers
Trainers
Trainingstijden en trainers
Trainingstijden
Trainers