Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-1
Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-2
Handbalvereniging-Groesbeeks-Glorie-Slide-3
previous arrow
next arrow

Trainingstijden en trainers

Afhankelijk van het team waar je in speelt, train je een of twee keer per week. Alle teams trainen overwegend in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8a in Groesbeek, zie routebeschrijving.

Hal 2

17.00 uur - 18.00 uur D1- en D2-jeugd
18.00 uur - 19.00 uur E-jeugd
18.00 uur - 18.45 uur Keeperstraining E-, D- en C-jeugd

18.45 uur - 19.15 uur Keeperstraining B-jeugd en Dames A

19.00 uur - 20.15 uur C- en B-jeugd

20.15 uur - 21.45 uur Dames A en Dames 1

 

De trainingen starten op dinsdag 30 augustus 2022 en gaan door tot en met donderdag 1 juni 2023. Er vinden dit seizoen geen trainingen plaats op maandag.

In de schoolvakanties zijn er geen jeugdtrainingen voor de F-, H-, E- en D-jeugd. De C-jeugd traint in de schoolvakanties alleen maar op de donderdag.

 

Niek

Dames 1 en A

Frank

Dames A

 

Guus van Kollenburg 

Recreanten

Toen ik verhuisde naar Molenhoek vanwege mijn werk ging ik bij Trias (Nijmegen) en later bij Groesbeeks Glorie spelen. Jaren lang heb ik hier de Dames 1 selectie getraind en ben ik coach geweest van Dames 1. Nu ben ik gepensioneerd na 40 jaren voor de klas te hebben gestaan als docent Lichamelijke Opvoeding. Na enkele jaren rust ben ik weer gevraagd door de recreanten om hen te trainen. Dit doe ik nu al weer enkele jaren met tussenposes met veel plezier.

Ik woon in Molenhoek en ben getrouwd met Wilma. Wij hebben 3 kinderen, 2 honden en inmiddels 8 kleinkinderen. Dus een van onze hobby’s is wandelen en oppassen.

Theo Janssen

B1-D1-D2-keeperstraining en F+H jeugd

Mijn Hobby's zijn natuurlijk handbal daarnaast wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, vissen en ik ben ook groot liefhebber van speciaalbiertjes.

Ik mag ook graag naar metalmuziekfestivals gaan. Ik ben denk ik zo ongeveer 33 jaar lid van Groesbeeks glorie ben.

Momenteel ben ik mede coach/trainer van dames 1 trainer van de A en keepers trainer, tevens help ik Cees bij de trainingen van de D en de C.... O ja ik ben ook nog scheidsrechter.

Ik hoop dat ik nog vele jaren iets kan blijven betekenen voor onze vereniging.

Bas Wijers

C1 en D1

Daarnaast hebben wij een hond Cody, een zwarte labrador van 1,5 jaar.

Ik heb vroeger (vanaf mijn 14de tot ergens in de 20) bij Groesbeeks Glorie gehandbald. 

Mijn grootste hobbies: wandelen met Cody, handbaltraining geven, BBQ-en, mountainbiken en samen met het gezin leuke dingen doen

Lobke Elbers

D1 en D2

Ik heb dit met veel plezier gedaan (nou op de kou en de regen na). Toch  haalde ik hier geen voldoening uit, ook al heb ik een cursus bij de KNVB gevolgd maar dan nog mis ik de ervaring  Ik kan niet eens fatsoenlijk een pass geven….. Oké dat lukt me nog net, maar daar is ook alles mee gezegd.

Ik wist natuurlijk al geruime tijd dat er bij de handbalvereniging ook trainers gezocht werden.

Samen met Laura en Etienne verzorg ik de training van de D-jeugd. We zijn nu ruim een maand bezig en ik haal er veel voldoening uit. Ik vind het gezellig om de meiden iets te leren en er een leuk team van te maken. We zijn samen een team en we moeten het samen doen. Iedere speelster heeft haar kwaliteiten, en iedereen doet het op zijn manier. Dat is ook wat ik ze mee wil geven dit seizoen.

Verder handbal ik nog mits ik niet geblesseerd ben,(dat krijg je op een bepaalde leeftijd) bij de recreanten. Dit is een super gezellig maar ook een vrij fanatieke club meiden bij mekaar. We spelen dan ook nog doordeweeks een kleine competitie, na ruim 30 jaar nog helemaal gek van een spelletje handbal.

Naast het trainen geven en zelf nog handbal, werk ik 32 uur per week als leerkrachtondersteuner op een cluster 4 school in Nijmegen. Tevens sta ik ook nog mijn mannen aan te moedigen langs de lijn van SV Milsbeek.

 

Ik heb er veel zin in en hoop op sportief en gezellig seizoen met mijn meidengroep.

Sportieve groet,

Lobke

Milou Giesbers

E-jeugd

Chris

E-jeugd